Uw scheidingsadvocaat in Alphen aan den Rijn
Bel vrijblijvend: 0172 - 79 90 55
Home > Mediation
Mediation in Alphen

Mediation in Alphen aan den Rijn

Voorkom dat u lang in een scheiding blijft zitten, kies voor mediation. De bemiddelaar helpt u een vechtscheiding te voorkomen. Samen lossen we conflicten op en maken we duidelijke afspraken. Onze mediator is altijd onafhankelijk. We hebben in Alphen aan den Rijn veel ervaring met mediation. Wij weten daarom precies hoe we uw moeilijke scheiding in goede banen leiden.

Waarom kiest u voor mediation?

Een mediatior kan knopen doorhakken omdat deze onafhankelijk is. Zonder partijdig te zijn worden er afspraken gemaakt die eerlijk zijn. Beide partijen houden zich aan deze afspraken. Op die manier verloopt uw scheidingsprocedure sneller.

Scheiden is voor veel mensen erg lastig. Iedereen gaat hier anders mee om. In sommige gevallen ontstaan er conflicten. Dat zorgt voor een vervelende situatie, helemaal als er kinderen in het spel zijn. Mediation lost dit op door met een bemiddelaar in gesprek te gaan.

Een mediation valt vaak onder een rechtsbijstandverzekering. Wij gaan graag voor u na of uw kosten worden vergoed.

Fiscale gevolgen

Onze mediator helpt u verder bij het maken van afspraken die afgestemd worden op wettelijke correctheid en fiscale gevolgen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u in Alphen aan den Rijn en omgeving meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.